Politisti de frontiera loviti de mafioti

WhatsApp Image 2022-06-21 at 7.57.26 PM

Oamenii legii isi fac datoria, dar sunt imbranciti, batuti si scuipati. Asta s-a intamplat astazi in Pasul Prislop din judetul Maramures.

Politistii de Frontiera au oprit cu camion cu lemne, incercand sa legitimeze soferul si sa afle daca exista forme legale pentru transport. S-au lovit insa de refuzul categoric al barbatului de la volan. Mai mult, acesta s-a baricadat in cabina si si-a chemat ajutoare care au inceput sa ii loveasca pe oamenii legii. Politistii au fost loviti in exercitiul functiunii.

Acest caz dovedeste, inca o data, ca a-ti face datoria, in Romania inseamna a-ti pune viata in pericol.

Oameni ai legii versus oameni care nu respecta legea. Cam asa se poate descrie episodul de azi din Borsa. Din pacate, nu e prima data cand in aceasta zona mafia lemnului are propria lege, iar politistii sunt pusi in pericol la fiecare pas.

Ajutor pentru pensionarii cu venituri mici

A fost publicat cadrul legal pentru acordarea unui ajutor financiar în luna iulie a anului 2022, în valoare de 700 de lei, pensionarilor sistemului public de pensii, pensionarilor din sistemul

Atac dur împotriva oamenilor legii

“Riscul polițiștilor este în birtul din sat”Așa caracterizează activitatea polițiștilor Vicepremierul Hunor.Din păcate, afirmația vine din parte partea unui om care a ajung într-o funcție din Guvernul României printr-o conjunctură