Situație ciudată la ITPF Timișoara

vb400-2

“Folosiți aerul condiționat în mașină? Sunteți buni de plată!”
Cam așa stă situația la ITPF Timișoara atunci când vine vorba despre mașinile de serviciu conduse de angajați.

Președintele SNPR DECUS, Gabriel Ivanov a mers la Timișoara să afle despre ce este vorba și a primit următorul răspuns: “În urma unor controale ale Curții de Conturi și a Auditului ni s-a pus în vedere că trebuie luată această măsură.”

Explicație ciudată, măsură ilogică! La atât se poate rezuma această situație. Se știe doar că polițiștii care conduc mașinile MAI, o fac pentru că vor, nu pentru că este o obligație de serviciu. Ceea ce înseamnă că pot renunța oricând la a mai face asta, dacă tot li se impută banii.

Astfel, pentru ca lucrurile să nu degenereze și să se ajungă la situații neplăcute, liderii de sindicat îi sfătuiesc pe toți membrii lor să sesizeze orice fel de astfel de problemă, să ceară sfatul și ajutorul sindicatului, care se va implica 100% în găsirea soluției cele mai bune.

Liderii SNPR DECUS la Agnita

Gabriel Ivanov – Președintele Sindicatului Național al Polițiștilor din România DECUS împreună Cosmin Pastor, vicepreședinte pentru administrația publică locală s-au întâlnit, la sfârșitul săptămânii trecute, în Orașul Agnita judetul Sibiu,

Salariul minim pe economie va fi majorat!

Confederația Europeană a Sindicatelor a anunțat semnarea Directivei privind salariul minim pe economie și a negocierilor colective. Conform Directivei, statele membre trebuie să ia acum măsuri pentru a avea legi