Victorie pentru SNPR DECUS!

WhatsApp Image 2022-06-28 at 8.04.09 PM

Astăzi, instanța i-a dat câștig de cauză Victoriei Șerban, polițist local la Primăria Brănești din județul Ilfov.

Victoria Șerban a intrat, se pare, în conflinct cu un coleg de al ei de la Poliția română, lucru care l-a deranjat pe edilul comunei. Ca să o “pedepsească, primarul i-a modificat fișa postului reducându-i la 50% atribuțiile de serviciu. Următorul pas ar fi fost, inevitabil, desființarea postului, urmând ca polițista să rămână fără loc de muncă. Încercând să își facă dreptate, Victoria Șerban a apelat la instanță acum doi ani de zile.
În toată această perioadă lucrurile nu păreau că se mișcă nici suficient de repede, dar nici suficient de bine.
Așa că Victoria Șerban a cerut ajutorul SNPR DECUS. Din acel moment, colegii ei din sindicat au făcut tot posibilul ca lucrurile să se rezolve.
Președintele Gabriel Ivanov și vicepreședintele cu atribuții pe probleme juridice Cosmin Pastor, au angajat un avocat plătit de sindicat. L-au pus la curent cu tot ce înseamnă sarcinile unui polițist local și i-au pus la dispoziție toate actele de care acesta avea nevoie.

Astăzi, instanța s-a pronunțat în favoarea polițistei. Mai precis, a dispus să îi fie întocmită o altă fișă a postului care să conțină aceleași atribuții ca ale colegilor ei.

Este doar unul dintre cazurile în care SNPR DECUS a ajutat un membru, dar cazurile sunt de ordinul sutelor.
Acest exemplu ar trebui să îi determine pe toți cei afiliați acestui sindicat să apeleze cu toată încrederea la ajutorul sindicatului.

În 2022 vom primi vouchere de vacanță?!

Daniel Cadariu, noul ministru pentru Antreprenoriat şi Turism, a anunțat miercuri, 24 noiembrie, că angajații din sectorul bugetar vor primi în 2022 tichete de vacanță. Acestea le vor fi acordate

Liderii SNPR DECUS la Agnita

Gabriel Ivanov – Președintele Sindicatului Național al Polițiștilor din România DECUS împreună Cosmin Pastor, vicepreședinte pentru administrația publică locală s-au întâlnit, la sfârșitul săptămânii trecute, în Orașul Agnita judetul Sibiu,