Atac dur împotriva oamenilor legii

WhatsApp Image 2022-06-24 at 9.14.37 AM

“Riscul polițiștilor este în birtul din sat”
Așa caracterizează activitatea polițiștilor Vicepremierul Hunor.
Din păcate, afirmația vine din parte partea unui om care a ajung într-o funcție din Guvernul României printr-o conjunctură și nu prin merit personal. Kelemen Hunor scade la minimum, ca să nu spunem chiar spre zero meritul oamenilor legii în această țară.

Nu se știe de ce este atât de supărat, dar ofensele merg și mai departe, la salariile pe care le încasează oamenii legii. În acest caz, Kelemen Hunor se află în eroare: salariile nu ajung la aceste sume vehiculate. Media salarizării este de 4.000 de lei, sumă în care sunt calculate toate sporurile și norma de hrană.
Ca Vicepremier al României este de bun simț ca, în momentul în care faci o afirmație de acest gen, să ai și informațiile exacte.

Situație ciudată la ITPF Timișoara

“Folosiți aerul condiționat în mașină? Sunteți buni de plată!”Cam așa stă situația la ITPF Timișoara atunci când vine vorba despre mașinile de serviciu conduse de angajați. Președintele SNPR DECUS, Gabriel

Poliția rutieră își schimbă parcul auto

Poliția rutieră își schimbă parcul auto Rutieriștii vor conduce, în curând, mașini BMW în locul autohtonului Logan. Nu mai puțin de 600 de autospeciale vor intra în posesia Poliției rutiere.