„Vă promitem, dar nu ne ținem de cuvânt”

bani

În cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență în componența „Reformei sistemului public de pensii” este ridicată și problematica indemnizațiilor/ pensiilor speciale. O problemă mult discutată și devenită controversată în România.

Liderii SNPR DECUS sunt împotriva acestor modificări pentru că ele contravin tuturor promisiunilor care au fost făcute la angajarea în sistem. Tot ce va urma, orice discuție este pe principiul că “promitem dar nu trebuie să ne și ținem de cuvânt”.
Sindicaliștii susțin, de asemenea, că orice fel de discuție sau negociere în legătură cu acest subiect ar trebui să pornească de la eliminarea tuturor privațiunilor aplicate în acest moment polițiștilor și militarilor.

SNPR DECUS este mereu aproape de membrii săi

Conducerea SNPR DECUS dă, încă o dată, dovadă că se preocupă de binele membrilor de sindicat. În aceste zile, au fost începute demersurile pentru încadrarea activității polițiștilor, indiferent de structura

Noi vrem egalitate, dar nu pentru căței!

Un sibian a cerut, pe bună dreptate considerăm noi, ca președintele Klaus Iohannis și Prima Doamnă să fie sancționați pentru că nu au respectat obligativitatea purtării măștii de protecție pe