Sindicatul DECUS și-a prezentat activitatea.

Cosmin Pastor, vicepreședinte pe probleme juridice și Tudor Coman, vicepreședinte DECUS Maramureș au discutat despre ce înseamnă sindicatul DECUS și ce face pentru membrii săi.
Temele de discuție au fost complexe: de la ce înseamnă să fi membru al acestui sindicat, cine poate alege să fie parte din sindicat și până la ce poate face sindicatul atunci când sunt apărate drepturile fiecărui membru în parte.
Emisiunea integrală o puteți urmă aici:

Dispoziția de sancționare a fost anulată de IGPR

Încă un meci câștigat de SNPR DECUS

În pofida promisiunilor și angajamentelor de reformare a Poliției Române, mobbingul (hărțuirea profesională la locul de muncă) este încă foarte prezent în actul managerial al unor pseudo-șefi ai unităților și

SNPR DECUS este mereu aproape de membrii săi

Conducerea SNPR DECUS dă, încă o dată, dovadă că se preocupă de binele membrilor de sindicat. În aceste zile, au fost începute demersurile pentru încadrarea activității polițiștilor, indiferent de structura

Poliția rutieră își schimbă parcul auto

Poliția rutieră își schimbă parcul auto Rutieriștii vor conduce, în curând, mașini BMW în locul autohtonului Logan. Nu mai puțin de 600 de autospeciale vor intra în posesia Poliției rutiere.