SNPR DECUS este mereu aproape de membrii săi

cropped-logo-negru-1.png

Conducerea SNPR DECUS dă, încă o dată, dovadă că se preocupă de binele membrilor de sindicat. În aceste zile, au fost începute demersurile pentru încadrarea activității polițiștilor, indiferent de structura din care aceștia fac parte, la una cu condiții deosebite sau speciale.

Mai exact, Cosmin Pastor, vicepreședintele pe probleme juridice al DECUS a trimis Direcției Generale de Sănătate Publică un set de întrebări pentru clarificarea problemei bolilor dobândite în procesul muncii, dar și al factorilor de risc care nu pot fi înlăturați și a consecințelor asupra sănătății și vieții oamenilor legii.

Este doar un prim pas dintr-un lung șir de discuții pentru a ajunge, în final, la concluzia că munca oamenilor legii nu este deloc una ușoară ci, dimpotrivă, are diferite consecințe care, în timp, afectează starea fizică. Mulți ajung să sufere de boli cronice, boli pe care angajatorul refuză în mod tendențios să le încadreze ca boli profesionale.

Vicepreședintele SNPR DECUS prezent în Maramureș

Cosmin Pastor, vicepreședinte pe probleme juridice, a fost prezent în mijlocul membrilor Organizației teritoriale Maramureș a SNPR DECUS.Cu această ocazie, Cosmin Pastor împreună cu Tudor Coman, vicepreședinte al Organizației teritoriale

În 2022 vom primi vouchere de vacanță?!

Daniel Cadariu, noul ministru pentru Antreprenoriat şi Turism, a anunțat miercuri, 24 noiembrie, că angajații din sectorul bugetar vor primi în 2022 tichete de vacanță. Acestea le vor fi acordate