Zilele libere nu se includ în durata concediului de odihnă

În urmă cu 10 zile scriam despre faptul că angajații MAI au dreptul la concediu de odihnă, concediu de studii, învoiri plătite, dar și concediu fără plată exact ca și ceilalți angajați, totul conform unei concluzii pe care o certifica prin semnătură directă Ministrul Muncii Marius Constantin Budăi. Răspunsul a venit în urma unei solicitării a Președentelui Sindicatului DECUS Gabriel Ivanov.

Acum, Președintele SNPR DECUS a continuat demersurile pentru rezolvarea “liberelor” și a trimis o adresă către Direcția Generală Management Resurse Umane din cadrul MAI prin care solicita acesteia să dispună cu celeritate tuturor structurilor din subordinea MAI să pună în aplicare decizia Ministerului Muncii.
Este încă o dovadă că SNPR DECUS, prin Președintele Gabriel Ivanov nu lasă lucrurile la voia întâmplării și depune absolut toate eforturile necesare pentru soluționarea cât mai rapidă a tuturor problemelor cu care se confruntă membrii de sindicat.

Victorie pentru SNPR DECUS!

Astăzi, instanța i-a dat câștig de cauză Victoriei Șerban, polițist local la Primăria Brănești din județul Ilfov. Victoria Șerban a intrat, se pare, în conflinct cu un coleg de al